17:57
Результати методоб'єднання викладачів інформатики

      Як і заведено, щороку викладачі інформатики та обчислювальної техніки вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації збираються на засіданнях обласного методичного об’єднання під головуванням Марценюка Миколи Васильовича. 2012-2013 навчальний рік не був винятком, колеги з Рівненської області з’їхалися в мальовничий куточок полісся - м.Березне, де їх привітно зустрічав колектив Березнівського лісотехнічного коледжу НУВГП.


      Засідання учасників розпочалось та проходило згідно заздалегідь складеною програмою. Не можна не відмітити високий рівень згуртованості учасників об’єднання так, як на зустріч з’явилося 18 чоловік, а саме:
1. Марценюк Микола Васильович, Рівненський автотранспортний коледж НУВГП
2. Корнійчук Наталія Михайлівна, Мирогощанський аграрний коледж
3. Бондарина Ірина Володимирівна, Рівненський економіко-гуманітарний та інженерний коледж
4. Морозюк Володимир Петрович зміни від Сарненського педагогічного
5. Терешкович Дмитро Володимирович, Технічний коледж НУВГП
6. Шепелюк Віта Миколаївна, Рівненський економіко-технологічний коледж НУВГП
7. Хрипа Юрій Володимирович, Рівненський державний аграрний коледж
8. Морозюк Володимир Петрович, Сарненський педагогічний коледж,
9. Павлунь Володимир Степанович, Дубенський коледж РДГУ
10. Поліщук Вячеслав Михайлович, Дубенський медичний колежд.
11. Антоневич Юрій Адамович, Рівненський коледж економіки і бізнесу
12. Виштикалюк Юрій Петрович, Рівненський кооперативний економіко-правовий коледж
13. Сенета Сергій Євгенович, Костопільська філія базового медичного коледжу
14. Огризко Алла Миколаївна, Рівненське музичне училище
15. Матвеєв Сергій Вікторович, Рівненський медичний коледж
16. Солтис Руслан Олегович, Рівненська школа міліції
17. Мосійчук Руслан Святославович, Березнівський лісотехнічний коледж НУВГП.
18. Косюк Катерина Іванівна, Березнівський лісотехнічний коледж НУВГП.
19. Терещук Олег Анатолійович, Рокитнівське медучилище

      Відкрив засідання голова методичного об’єднання Микола Васильович Марценюк. Він представив учасників та організаторів дійства. З привітаннями та короткою інформацією про навчальний заклад, його історію та сучасний стан розповів заступник директора з навчальної роботи БЛТК НУВГП Микола Петрович Федоров.

 


      Викладач інформатики та комп’ютерної техніки Березнівського лісотехнічного коледжу НУВГП виступив з доповідю на тему «Досвід роботи викладачів коледжу з використання комп’ютерної техніки та комп’ютерних програм у створенні електронних підручників. Впровадження інноваційних технологій у навчальний процес». В його розповіді мова йшла про роль навчальних підручників в навчально-виховному процесі, вимоги до оформлення електронних підручників, порівняльну характеристику електронних та традиційних підручників. Також був наочно продемонстрований електронний підручник для самостійного вивчення створений викладачем.

 

 


      Особливе зацікавлення в аудиторії викликало програмне забезпечення за допомогою якого було створено даний підручник, а саме програма AutoPlay Media Studio.
      Після жвавих дискусій навколо даного питання голова методичного об’єднання Марценюк Микола Васильович закликав учасників інтенсивніше долучатися до процесу розробки завдань для обласного туру VIІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

 

 


      По завершенні розгляду всіх питань методоб’єднання, його учасникам було запропоновано оглянути навчально-методичне забезпечення викладачів та матеріальну базу коледжу .

 

 


      Також колегам було запропоновано відвідати заняття з предмета «Інформаційні технології в ландшафтному дизайні» викладача інформатики та комп’ютерної техніки Мосійчука Руслана Святославовича.

 

 


      Після обговорення проведених заходів, в рамках методоб'єднання, учасники висловили щиру подяку за хорошу організацію дійства та ідеї по впровадження інноваційних технологій у навчальний процес.

 

Переглядів: 2313 | Додав: Rev0lucia | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: